KONTAKTUJTE NÁS

mrazek BB, ZA, NR, TN, KE, PO
Ing. Mário Mrázek
Mobil: 0917 233 640
mmrazek@anatex.sk
andrej BB, NR
Ing. Andrej Neuschl
Mobil: 0917 990 175
aneuschl@anatex.sk
danisovicova BA, TT
Katarína Danišovičová
Mobil: 0917 233 654
kdanisovicova@anatex.sk
petrovicova BA, TT
Lucia Petrovičová
Mobil: 0917 233 657
lpetrovicova@anatex.sk
Reklamné predmety pre každého
chranena-dielna

KATEGÓRIE BLOGU

Reklamné predmety bojujú proti stresu


Antistresové reklamné predmetySúčasná doba je rýchla a pri našom hektickom živote, sme vedome ale aj nevedome vystavení dennodennému stresu. Antistresové reklamné predmety sú vysoko efektívne propagačné predmety, ktoré sú momentálne jedným z najobľúbenejších produktov v reklamnom priemysle! A rozhodne to nie je len sezónny hit.

Pozitívne účinky týchto predmetov spočívajú nie len v ich vlastnosti vynikajúceho reklamného predmetu.

Antistresové loptičky môžu mať skutočne veľký vplyv na Vaše zdravie. Sú výborné na znižovanie vysokého krvného tlaku, stabilizovanie srdcovej frekvencie a celkový uvoľňujúci pocit Vášho tela a mysle. Stresová úľava môže tiež pomôcť zmierniť napätie svalov, tak prečo nepomôcť zamestnancom a klientom pracovať v pohode? Niektoré tvary antistresových reklamných predmetov sú naozaj veľmi zábavné a dokážu už svojim zjavom rozptýliť a uvoľniť napätie z náročných pracovných úloh.

Antistresové reklamné predmety sú dokonalými reklamnými predmetmi pre firmy, ktoré sa naozaj zaujímajú o zníženie faktoru stresu na pracoviskách, alebo ich zameranie úzko súvisí s nejakými fyzikálnymi terapiami. Tým mám na mysli napríklad zdravotné, liečebné alebo relaxačné strediská.

Ponuka tvarov je veľmi rozsiahla (postavičky v tvare lekárov, policajtov, konštruktérov, stavbárov, kuchárov, tvary mobilných telefónov, áut, autobusov, častí ľudských tiel, lôpt, stavebných materiálov, ...), čím pokrýva všetky možné oblasti povolaní a podnikaní . Ak hľadáte reklamný predmet, ktorý by práve mal súvis s vašim podnikaním, tak antistresový reklamný predmet v tvare, ktorý vystihuje vaše podnikanie, bude naozaj výnimočným a zábavným pomocníkom vašich klientov.

Autor: Ing. Vladislav Klajban, Anatex, s.r.o. – Reklamné predmety

Neváhajte a kontaktujte nás už dnes e-mailom alebo telefonicky na tel. čísle 048/412 43 14. Vypracujeme Vám nezáväznú cenovú ponuku.

BLOG

NESTRÁCAJTE ČAS, ZAVOLAJTE NÁM

mrazek

Banská Bystrica, Žilina, Nitra, Trenčin, Košice, Prešov

Ing. Mário Mrázek
Mobil: 0917 233 640
mmrazek@anatex.sk

neuschl

Banská Bystrica, Nitra

Ing. Andrej Neuschl
Mobil: 0917 990 175
aneuschl@anatex.sk

danisovicova

Trnava, Bratislava

Katarína Danišovičová
Mobil: 0917 233 654
kdanisovicova@anatex.sk

danisovicova

Trnava, Bratislava

Lucia Petrovičová
Mobil: 0917 233 657
lpetrovicova@anatex.sk