KONTAKTUJTE NÁS

mrazek BB, ZA, NR, TN, KE, PO
Ing. Mário Mrázek
Mobil: 0917 233 640
mmrazek@anatex.sk
andrej BB, NR
Ing. Andrej Neuschl
Mobil: 0917 990 175
aneuschl@anatex.sk
danisovicova BA, TT
Katarína Danišovičová
Mobil: 0917 233 654
kdanisovicova@anatex.sk
petrovicova BA, TT
Lucia Petrovičová
Mobil: 0917 233 657
lpetrovicova@anatex.sk
Reklamné predmety pre každého
chranena-dielna

KATEGÓRIE BLOGU

Zaujímavosti o brandingu, potlači a grafike


Správne nadizajnované logo na reklamnom predmete zvyšuje jeho úspech


Tak ako dobrý prezentačný leták, alebo web stránka, aj vaše logo a informácie umiestnené na reklamnom predmete by mali byť upravené a použiteľné. Nie je veľmi vhodné „natlačiť" celé kontaktné údaje vrátane adresy napríklad na pero. V niektorých prípadoch sa ani samotné logo na ne nezmestí. Dbajte na to, aby vaše logo na reklamnom predmete vyniklo.

Čítať ďalej...

Branding technológie


Branding slúži na to, aby sa akýkoľvek „bežný" reklamný predmet stal práve reklamným predmetom, teda nositeľom loga alebo vášho posolstva. Branding doslova znamená značkovanie, samozrejme logom spoločnosti, produktu, alebo sloganom a prípadnými kontaktnými údajmi.

Čítať ďalej...

Ak vaše logo neukážete svetu, akoby vaša firma ani nebola


Ak už ste sa rozhodli používať reklamné predmety, treba klásť dôraz aj na vaše meno. Logo by nemalo chýbať na žiadnom vami darovanom reklamnom predmete. Darovať darčekový kôš môže priniesť svoj efekt, ale zabudne sa naň po poslednej čokoláde, alebo ak sa aj nezabudne, zostane v povedomí len vo veľmi úzkej skupine ľudí. Logo a meno vašej firmy sa musí šíriť ďalej. Len v tom prípade sú financie do nich vložené využívané efektívne.

Čítať ďalej...

Sieťotlač - história a súčasnosť


Sieťotlač, v základnej podobe ako ju poznáme dnes, vznikla v Číne približne v 10. storočí pred naším letopočtom. Ide o najstaršiu tlačiarenskú technológiu, ak nerátame technológiu odtláčania ľubovoľného predmetu namočeného do farby na predmety. O jej vznik sa pričinil nemalou mierou technologický rozmach tejto krajiny a dopyt po dekoratívnej úprave rôznych textílii vrátane hodvábu.

Čítať ďalej...

Razba – slepotlač


Určite ste už niekedy držali v rukách predmet, ktorý bol označený razbou. Pôsobil elegantne, dotyk s ním bol príjemný a ak išlo o dokument, dodával mu vážnosť . Razba patrí medzi najstaršie technológie a my vám radi prezradíme niekoľko  zaujímavých informácii.

Čítať ďalej...

Tampotlač - história a súčasnosť


Priemyselná revolúcia v 18. storočí a s tým súvisiaci štart konzumného spôsobu života viedol k zvýšenému dopytu po vreckových a náramkových hodinkách. Nová trieda pracujúcich požadovala tovar dostupný dovtedy len pre vyššiu triedu. Hodinárske firmy vo Švajčiarsku zachytili tento trend a začali produkovať vreckové hodinky v masovom meradle pre anonymného zákazníka.

Čítať ďalej...

Kníhtlač - dedičstvo pána Gutenberga


Keď sa povie kníhtlač, každému napadne meno Gutenberg. Bol to práve on, kto v 15. storočí vynašiel mechanický spôsob rozmnožovania textu známy ako kníhtlač. Aj keď sú krajiny, ktoré si robia právo na tento vynález, Gutenberg je chápaný ako otec tejto technológie, ktorá sa stala neoddeliteľnou súčasťou kníh.

Čítať ďalej...

Digitálna tlač - lacno, rýchlo od jedného ks


Pod pojmom digitálna tlač chápeme tlačovú technológiu, ktorá umožní bez ďalšieho medzikroku vytvoriť tlačový výstup. Objavila sa na rozhraní 80. a 90. rokov 20. storočia, takže patrí medzi najmladšie tlačové technológie.

Čítať ďalej...

Ofsetová tlač - kvalitne a čím viac, tým lacnejšie


Ofsetová tlač je jedna z najmladších tlačiarenských techník. Má univerzálne použitie a aj preto je vo svete najpoužívanejšou. Jej názov je odvodený z anglického výrazu off-set – nepriama tlač, resp. z pojmu set-off – obťah.

Čítať ďalej...

Guinessov rekord
v reklamných predmetoch prekonaný
o 234,77 m


Zápis do Guinessovej knihy rekordov sa objavil aj v nezvyčajnej oblasti - v reklamných predmetoch. O nový rekord sa postarala nemecká firma vyrábajúca písacie potreby, keď odprezentovala najdlhšiu ceruzku na svete.

Čítať ďalej...

BLOG

NESTRÁCAJTE ČAS, ZAVOLAJTE NÁM

mrazek

Banská Bystrica, Žilina, Nitra, Trenčin, Košice, Prešov

Ing. Mário Mrázek
Mobil: 0917 233 640
mmrazek@anatex.sk

neuschl

Banská Bystrica, Nitra

Ing. Andrej Neuschl
Mobil: 0917 990 175
aneuschl@anatex.sk

danisovicova

Trnava, Bratislava

Katarína Danišovičová
Mobil: 0917 233 654
kdanisovicova@anatex.sk

danisovicova

Trnava, Bratislava

Lucia Petrovičová
Mobil: 0917 233 657
lpetrovicova@anatex.sk